Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 90 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Attach:
(Clear Attachment)
(more attachments)
Allowed file types: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, zip, exe, rar, xls, xlsx, htm, apk
Restrictions: 3 per post, maximum total size 3000KB, maximum individual size 1000KB
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Napiši rezultat za 7-(2:2)=:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: vojana
« on: 10. Nov 2015. u 20:13:44 »

Dok sam pisao gornji post, Suduva tip 1X&VG2 je prošao  :lach) coctel3)
Posted by: vojana
« on: 10. Nov 2015. u 20:07:11 »

Hm, ima i u tome istine. Da li onda da se čovek opredeli na recimo norvežane, gde su skoro svi tereni (pa i u drugoj ligi) veštački (mislim veštačka trava).


Ali zar zaista recimo niže francuske i italijanske lige nemaju veći procenat utakmica sa menjim brojem golova i svakako u drugom poluvremenu pada više golova?


 idee004)
Posted by: kalimero
« on: 10. Nov 2015. u 18:59:48 »

A kakvih sve terena ima u nekim evropskim ligama, oni nisu primereni za igru ni leti kada padne malo jaca kisa, pretvore se u pravu mocvaru i lopta ne moze da se kontrolise. U takvim uslovima igre u obzir dolazi fizicka pripremljenost igraca za takve uslove, pa se cesto dogodi da favorit u takvim uslovima i nije favorit. Jeste da su za golmane takvi uslovi najtezi, lopta je mokra, teska i klizava i svaki sut prema golu moze zavrsiti u mrezi. Sada je pitanje da li su uslovi za igru takvi da bi u drugom poluvremenu moglo pasti vise golova, jer treba uzeti u obzir i iscrpljenost igraca u takvim uslovima i na takvom terenu.
Posted by: vojana
« on: 10. Nov 2015. u 17:52:20 »

Primetio sam da u poslednje vreme u razgovorima po kladionicama sve više ljudi spominje igru VG2.


To i može imati neke logike. Naime sa približavanjem zime, pada temperatura, sve je više kišovitih dana i terenisigurno nisu u istom stanju kao recimo pre mesec - dva. Takođe posebno je uočljivo da slabiji timovi (odnosno njihovi treneri) sve više pribegavaju taktici čuvanja rezultata, pa ako iz neke kontre padne gol, onda je to super. Gledajući statistike (posebno live na Mozzartu) često viditre da favoiti iako imaju i terensku nadmoć i ponekad čak preko 10 šuteva na gol (a još kad vidim da od toga više od pola u okvir gola) a protivnik jedan jedini i postigne gol, onda zaista sve više ima smisla tip 1X (ili 2X u zavisnosti koga smatrate favoritom) i još ako tome dodate više golova u drugom poluvremenu...


Kvote su sasvim solidne pa čak i ako je recimo domaćin izraziti favorit. Tako recimo Ciricuma je večeras i po kladionicama izrazit favorit a za njihovu pobedu kvota je 1,25, međutim 1X&VG2 je preko 2,00 isto je i za Bahiu ali i za Gilingham.
Ja sam za danas odabrao Suduva.


Šta mislite da li zaista vredi birati i igrati određene tipove (mislim favorizirati ih) u zavisnosi od vremenskih prilka ili bilo kojih drugih neobičnih svari (kao recimo utakmice posle obaveza prema reprezentacijama, duže pauze u prvenstvu...)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13