Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 90 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Napiši rezultat za 5+(2:1)=:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: vojana
« on: 04. Aug 2018. u 15:49:15 »

Sunderland - Charlton 2:1  mpogod) mpogod)
Posted by: vojana
« on: 04. Aug 2018. u 10:55:59 »

Sunderland - Charlton


Za samo dve sezone Sunderland je iz Premier Lige dospeo u trću odnosno u Divitiju 1. Imali su bogat prelazni rok jer je otišlo desetak igrača a kako su malo i zaradili na njima odluka uprave je bila da se potrude da i dovedu nekoliko kvalitetnijih. Iako su u protekloj sezoni u ligi zabeležili svega sedam pobeda, mislim da je i dolaskom trenera Jack Rossa stvoren uslov da ove szone budu u užem krugu favorita za plasman u Championship


Charlton nije uspeo u play-offu i tako je došlo da malog rasula u klubu. Naime pet igrača je otišlo a još četri imaju mogućnost da to učine, dok su stigla samo dva pojačanja i to kao slobodni igrači. Lee Bowyer će imati muke da ponovo motiviše tim.


U međusobnom skoru gosti su nešto bolji sa dve pobede više. Poslednji put ova dva tima su se sastala u Premier Ligi i to davne 2005-te. Mora se priznati da je tih godina Charlton bio znatno uspešniji u duelima i da je u poslednjih šest susreta tri puta pobedio a tri puta je bilo nerešeno.


Neznatnu prednost dajem domaćinima iako izbegavam tipovanje u prvim kolima kad su timovi još neuigrani. Što se golova tiče iako je u poslednjih šest susreta čak četri puta bilo 4+ ja bih se suzdržao pa bi 2-3 gola bilo više nego realno.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13