Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - vojana

Pages: [1] 2 3 ... 121
1
Mojtip kafana / Ukraina - Srbija
« on: 06. Jun 2019. u 12:31:06 »
Anketa je otvorena!
2
Fudbal / Everton - Burnley 03.05.2019.
« on: 03. May 2019. u 18:35:02 »
Everton - Burnley


Zaista je za poštovanje rezultat Evertona u poslednja tri susreta pred svojim navijačima. Redom su pali Chelsea, Arsenal i Manchester U i još kad tome pridodamo podatak da su ta tri susreta postigli sedam golova a nisu primili nijedan, onda je to zaista za respekt. Zahvaljujući tome su i uznapredovali u gornju polovinu tabele. Svi su uglavnom spremni za današnji susret i jedino je sigurno da vezista Andre Gomes neće nastupiti zbog suspenzije.


Goste sem ovog susreta očekuje još utakmica protiv Arsenala,međutim oni su obezbedili opstanak. Brady i Crouch bi trebali da zaigraju u ova dva poslednja kola, mođda ne baš cele susrete alibar po dvadesetak minuta. Inače u poslednjih 13 utakmica samo protiv Newcastla i Citya nisu postigli gol.


U poslednjih nekoliko međusobnih susreta našto je bolji bio Burnley a posle 1960 godine pruđa im se prilika da prvi put ostvare uzastopni trijumf na Goodison Parku protiv Evertona. Forme klubova i završnica sezone pa očekujem pre svega golove i to najverovatnije u obe mreže. Iako je Everton favorit ja bih se suzdrđao od tipa na konačan ishod.

3
Fudbal / Manchester U - Manchester City 24.04.2019.
« on: 24. Apr 2019. u 20:37:50 »
Manchester U - Manchester City


Neću ništa posebno reći (pre svega zbog oskuduce vremena) sem da u susretu očekujem GG a blaga prednost je po mom mišljenju na strani gostiju mada mislim da bi X u ovom trenutku bio najrealniji ishod jer bar tako ukazuje sveobuhvatna statistika, od međusobnog skora pa do trenutne forme. Ali i sami znate da statistika nije uvek i jedina stvar koju trebamo pratiti.
U domačem timu neće biti Phil Jonsa zbog povrede, istina je da se Herera oporavio ali ga nema čak ni na klupi (bar ja imam takvu informaciju) a kod gostiju će izostati Bruyne, takođe zbog povrede.


Kvota za GG je oko 1,75 i mislim da je sasvim realna, ali kao što sam rekao možda bi sa skromnom svotom mogli probati X koji se kreće oko 4,55 što je zaista neuobičajeno.

4
Fudbal / Re: Chelsea - Burnley 22.04.2019.
« on: 24. Apr 2019. u 20:24:55 »
Hvala druže na podršci  ziveli)

5
Fudbal / Nottingham F - Middlesbro 22.04.2019.
« on: 22. Apr 2019. u 13:22:35 »
Nottingham - Middlesboro


Šumari su vezali četvrti uzastopni poraz u petak protiv Sheffield U. ali i da izgube sve do kraja to im ništa neznači sobzirom da su sigurni u sredini tabele. Ipak po najavama u medijima trenera Martina sigurno će uslediti promene u timu. No promene su i neminovne jer zbog kazni neće igrati Colback i Benalouane.


Kod gosiju su ova poslednja tri kola biti ili ne biti. Serijom poraza u Martu (šest uztastopnih) su dozvolili da ima upitana bude borba za Premier Ligu i u poslednjem trenutgu su se trgli sa tri uzastopne pobede ponovo povećali svoje šanse. Friend, Ayala i Fry su povređeni.


Iako su u prvom delu sezone bodovi odneli šumari u ovom susretu blagu prednost vidim na strani gostiju. Poslednjih nekoliko susreta na City Grundu je prolazilo 3+, međutim ovaj put nisam baš siguran da jeto realno.

6
Fudbal / Chelsea - Burnley 22.04.2019.
« on: 22. Apr 2019. u 13:00:37 »
Chelsea - Burnley


Chelsea ima priliku da danas sa pozicije koja vodi u Ligu Evrope, bar na neko vreme zasedne na trću poziciju, naravno samo ukoliko pobedi. Dobra uvertira je bio i susret sa Slaviom gde su primili tri gola ali i postigli četri. Rudiger je i dalje povređen ali svi ostali su spremni.


Gostima su potrebna još samo dva boda da i teoretski obezbede opstanak. To će im zaista biti teško jer pored ovog susreta do kraja treba da gostuju Evertonu a dočekuju City i Arsenal. Nakon najdužeg niza poraza ove sezone (čak četri) nanizali su tri pobede, ali ono što oduševljava kod ovog kluba (bar mene) je činjenica da od početka februara samo u jednom susretu nisu postigli pogodak.


Od 87 prvenstvenih susreta čak 37 puta je pobedio Burnley a Chelse je dobio 32 iako nijedan od devet susreta u kupovima Burnley nije pobedio. Poslednja pobeda na Burnleya na Stamford Bridgeu je bila prošle sezone kad su već u prvom poluvremenu vodili sa 3:0 a domaćini su samo uspeli u nastavku postići dva gola, pa se susret završio 3:2 za Burnley. Po mojoj skromnoj proceni GG bi trebalo da bude narealniji tip koji u kladionicama plaća preko 2.10

7
Fudbal / Watford - Arsenal 15.04.2019.
« on: 15. Apr 2019. u 18:51:43 »
Watford - Arsenal


Od kraja decembra Watford na Vicarage Road-u nije osetio gorčinu poraza i time obezbedio mirnu završnicu u Premier Ligi a trenutno se nalaze u samoj sredini tabele, odnosno na desetoj poziciji. Prošli vikend su u produžecima obezbedili i finale FA kupa. Dans će nažalost morati da se odreknu usluga Holebasa koji se na tom susretu povredio a u timu takođe zbog povreda neće biti Domingosa i Creveleya.


Arsenal je kao domaćin više nego solidan, međutim zbog velikog broja poraza na gostovanjima je trenutno na 6. poziciji ali ako bi danas uspeo da pobedi, preskočio bi na tabeli Manchester U a ako bi to bilo uz goleadu onda čak i Chelsea koji ima i utakmicu više. Međutim moramo da računamo i na činjenicu da tokom nedelje treba da odigraju i revanš protiv Napolia, pa je pretpostavka da u timu ne bi trebalo da zaigraju roviti igrači kao recimo Xhaka.


U prvom delu prvenstva slavio je Arsenal sa 2:0 pa u ovom susret kad uzmem sve u obzir najrealnije vidim GG a domaćini bi zaista u ovom trenutku mogli biti blagi favoriti, iako kladionice to nevide na taj način

8
Fudbal / Fulham - Everton 13.04.2019.
« on: 13. Apr 2019. u 14:59:44 »
Fulham - Everton


Domaćini se sele u niži rang i to je logična posledica devet uzastopnih poraza. Zato je razumljivo što je Scott Parker najavio promene u timu i da želi da pruži šansu i drugim igračima jer ni teoretski ne postoji šansa za opstanak.


Everton ne može značajno poboljšati poziciju u smislu da dostigne poziciju za evropska takmičenja, međutim za razliku od domaćina oni su u poslednja tri kola pobedili i Chelsea i Arsenal.


Tradicija je na strani gostiju i nije bila retkost da sa Cotagea odnose sva tri boda. Očekujem u ovom susretu gollove pa mi 3+ sa kvotom oko 1,65 izgleda sasvim realna.

9
Fudbal / Re: Bournemouth - Burnley 06.04.2019.
« on: 07. Apr 2019. u 16:52:26 »
Zanimljivo je da je sve ukazivalo na to da bi domaćin trebao biti pobednik i svega u dva slučaja su na ostrvu predviđali X2, ali kao što sam rekao za goste je ova utakmica bila od presudnog značaja.

10
Fudbal / Re: Bournemouth - Burnley 06.04.2019.
« on: 06. Apr 2019. u 20:43:47 »
Bournemouth - Burnley 1:3 mpogod)

Pages: [1] 2 3 ... 121