Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Fudbal / Newcastle - Huddesfield 23.02.2019.
« Last post by vojana on Yesterday at 21:13:39 »
Šteta a baš je mogao još taj jedan...
2
Fudbal / Newcastle - Huddesfield 23.02.2019.
« Last post by vojana on Yesterday at 15:24:34 »
Newcastle - Huddesfield


Domaćini su najzad skoro kompletni. U tim se mogu vratiti Ki Sung, Dummet, Joselu i posle dužeg vremena i teške povrede i Shelvey. Čak je moguće da prvi put za tim nastupi i Almiron. To je svakako dobra vest za Beniteza jer ova dva kola imaju veliku šansu da se bar malo udalje od linije ispadanja.


Koliko god da su loši rezultati Huddesfielda, jedno im se mora priznati, zaista se trude, uostalom videli ste (ko je gledao) da se i Arsenal namučio i ko je gledao samo poslednjih desetak minuta video je šta znači želja i htenje. Nažalost to u ovoj ligi nije dovoljno jer samo bod u poslednjih trinajst kola ih je defitivno zakucao za dno tabele i jedino čudo bi moglo da ih spase ispadanja. U tim bi trebalo da se vrate golman Losll a odbrana bi trebalo da bude jača za Lowea.


Newcastle ima više pobeda u međusobnim susretima. Poslednja tri susreta su se zavržila sa samo po jednim golom a u prvom delu prvenstva kao gost je slavio Newcastle. I po svemu bi i danas trebalo da dođu do sva tri boda. I danas smatram da bi gosti mogli postići bar jedan gol (pa makar to bio i autogol, kao protiv Arsenala) ali sobzirom ali bih se ja ipak opredleo za 3+ koji u ovom susretu plaća oko 2.45 a mislim da je više nego primamljiva da bih je propustio. Znam da se mnogi samnom neće složiti za ovaj tip ali ostvarena banka u prethodnom periodu mi to omogućava.
3
Mojtip kafana / PSG - Manchester U
« Last post by vojana on Yesterday at 14:51:28 »
Otvorena je nova anketa  :lach)
4
Fudbal / Re: Bolton - Norwich i nešto za zosimu
« Last post by vojana on 16. Feb 2019. u 14:57:55 »
Ja sam nekoliko puta napominjao da svako treba da otkrije koje vrste igre mu najbolje leže, za šta ima filing. Tako i ti zosima treba da uradiš. Ako ti više i bolje leže sistemi onda treba to iskoristiti. Ali zapamtite disciplina i strpljenje su od presudnog značaja.


Kao što sam rekao iako nevolim kup utakmice evo ipak nekoliko susreta koje sam tokom dana za sebe analizirao.


Fleetwood - Luton
Do ove sezone u četri susreta uvek pobeđivao gost a ove sezone u prvom delu Luton slavio sa 2:0. Očekujem 3+ pa možda i 2+ u prvom poluvremenu.


Wimbledon - Millvall
Očekujem da gosti prođu dalje.


Swansea - Brentford
Iako domaćine vidim kao favorite, činilo mi se da je kvota neadekvatna a nisam uspeo naći dovoljno podataka da bih Vam predložio i ovaj susret.
5
Fudbal / Bolton - Norwich 16.02.2019.
« Last post by vojana on 16. Feb 2019. u 14:41:23 »

Znate da nevolim kup utakmice, pa sam se danas spustio za stepenicu niže  :lach)

Bolton - Norwich


Koliko loše Bolton igra na strani toliko loš i pred svojim navijačima pa zato i nečudi što su pretposlednji na tabeli. U 32 dva kola su primili čak 47 golova te imaju jednu od najslabijih odbrana, koja kad god odigraju utakmicu u kojoj neprime gol odmah u sledećem susretu izostane neko zbog povrede. Tako su danas pod znakom pitanja nastupi Wilsona i O Neila.


Norwich je trenutno drugi na tabeli sa samo bodom zaostatka za Leedsom. Posle posrtanja koje su imali od kraja decembra pa do polovine januara, ponovo ulaze izgleda u niz pobeda a poslenja dva kola su postigli po tri gola i imaju drugi najbolji napad u ligi. Da im je odbrana samo malo čvršća, njih bih već video u Premier ligi. Vezista Tettey verovatno danas izostaje iz tima ali se na njegovu poziciju vraća Leitner.


Ako pogledamo poslednjie tri sezone, Bolton je u pet susreta osvojio samo bod, pa je tako Norwich i stigao do dve pobede više u međusobnim susretima. U ovom ligama je zaista nezahvalno prognozirati krajnje ishode čak i kad je evidentno da je sve na strani jednog tima. Mislim da je 3+ sasvim realan ishod ovog susreta pa čak i da domaćini mogi postići pogodak a kvota za GG3+ je veoma primamljiva
6
Fudbal / Re: Arsenal - Chesea 19.01.2017.
« Last post by vojana on 16. Feb 2019. u 14:10:40 »
Thank you  dlozi)
7
Fudbal / Re: Huddersfield - Arsenal 09.02.2019.
« Last post by zosima on 12. Feb 2019. u 21:54:37 »

 Ovaj mec si odlicno razlozio na "sitne delove",a onda  uspesno  slozio kockice. I na kraju zasluzena nagrada za anticipaciju.

 Svi upotrebljavaju sintagmu "Singl je zakon". To je sasvim tacno i neporecivo ali....    Nekako mi je draze da cekam da li ce mi se

nekakav sistem koji sam odabrao uklopiti ili ne. Tu je vise meceva isprepletano pa si u isto vreme na vise stadiona.

Zato volim da "rudarim" po Kalimerovim sistemima.    Sto rece nas Gligoric: "Vazan je proces u igri,a ne cilj". Valjda zato i nije postao

prvak jer je vise voleo lepu kombinaciju od sterilnog mata.  Na kraju-svi smo mi "od razlicitog testa zameseni" ,pa sto odgovara

jednom ne mora drugom.    Pozdrav i puno srece  I ne uzmite mi za zlo ovo "palamudjenje". (Niko nije savrsen!)

8
Fudbal / Re: Arsenal - Chesea 19.01.2017.
« Last post by Dagoberto on 11. Feb 2019. u 11:51:27 »
We like your site a lot, so we come to see it often, which acknowledges that it is very good knowledge.
9
SISTEMI / Re: Sistemi pronadjeni na internetu
« Last post by kalimero on 10. Feb 2019. u 19:50:09 »
10 od 13, 40 komb.
5 x sistem 7/8
10
Fudbal / Re: Huddersfield - Arsenal 09.02.2019.
« Last post by kalimero on 10. Feb 2019. u 12:18:30 »
 2_Zwinker) ziveli) respe)
Pages: [1] 2 3 ... 10