Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 90 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Upišii malo slovo Š:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: vojana
« on: 15. Apr 2019. u 18:51:43 »

Watford - Arsenal


Od kraja decembra Watford na Vicarage Road-u nije osetio gorčinu poraza i time obezbedio mirnu završnicu u Premier Ligi a trenutno se nalaze u samoj sredini tabele, odnosno na desetoj poziciji. Prošli vikend su u produžecima obezbedili i finale FA kupa. Dans će nažalost morati da se odreknu usluga Holebasa koji se na tom susretu povredio a u timu takođe zbog povreda neće biti Domingosa i Creveleya.


Arsenal je kao domaćin više nego solidan, međutim zbog velikog broja poraza na gostovanjima je trenutno na 6. poziciji ali ako bi danas uspeo da pobedi, preskočio bi na tabeli Manchester U a ako bi to bilo uz goleadu onda čak i Chelsea koji ima i utakmicu više. Međutim moramo da računamo i na činjenicu da tokom nedelje treba da odigraju i revanš protiv Napolia, pa je pretpostavka da u timu ne bi trebalo da zaigraju roviti igrači kao recimo Xhaka.


U prvom delu prvenstva slavio je Arsenal sa 2:0 pa u ovom susret kad uzmem sve u obzir najrealnije vidim GG a domaćini bi zaista u ovom trenutku mogli biti blagi favoriti, iako kladionice to nevide na taj način

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13