Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 90 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Upiši malo slovo Č:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: vojana
« on: 03. May 2019. u 18:35:02 »

Everton - Burnley


Zaista je za poštovanje rezultat Evertona u poslednja tri susreta pred svojim navijačima. Redom su pali Chelsea, Arsenal i Manchester U i još kad tome pridodamo podatak da su ta tri susreta postigli sedam golova a nisu primili nijedan, onda je to zaista za respekt. Zahvaljujući tome su i uznapredovali u gornju polovinu tabele. Svi su uglavnom spremni za današnji susret i jedino je sigurno da vezista Andre Gomes neće nastupiti zbog suspenzije.


Goste sem ovog susreta očekuje još utakmica protiv Arsenala,međutim oni su obezbedili opstanak. Brady i Crouch bi trebali da zaigraju u ova dva poslednja kola, mođda ne baš cele susrete alibar po dvadesetak minuta. Inače u poslednjih 13 utakmica samo protiv Newcastla i Citya nisu postigli gol.


U poslednjih nekoliko međusobnih susreta našto je bolji bio Burnley a posle 1960 godine pruđa im se prilika da prvi put ostvare uzastopni trijumf na Goodison Parku protiv Evertona. Forme klubova i završnica sezone pa očekujem pre svega golove i to najverovatnije u obe mreže. Iako je Everton favorit ja bih se suzdrđao od tipa na konačan ishod.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13