Author Topic: Aston Villa - Newcastle 25.11.2019.  (Read 391 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vojana

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 13222
  • Ugled: +48/-0
  • Gender: Male
    • View Profile
    • www.mojtip.com
Aston Villa - Newcastle 25.11.2019.
« on: 25. Nov 2019. u 19:03:15 »
Aston Villa - Newcastle


Ako se domaćini sa pravom mogu žaliti na raspored protivnika na gostovanjima (Tottenham, Arsenal i City) onda nema opravdanja za gubitak bodova na svom terenu na primer protiv West Hama, jer ako ih i dalje gube na svom terenu protiv timova koji će im biti suparnici za opstanak, onda im budućnost baš nije sjajna. Tri uzastopna poraza u prvenstvu su više nego upozoravajući pa je povratak u tim pre svega kapitena Grealisha ali i Heatona, Targetta i Engelsa, daje nadu da u ovom susretu mogu doći do povoljnog rezultata, iako tradicija u poslednjih desetak godina izgleda katastrofalno, o čemu ćemo u delu sa statistikom.


Newcastle je imao valjda još teža gostovanja od domaćina ali su bar uspeli da iznenade Tottenham pa iako imaju samo četri pobede do sada, ta jedna pobeda više od domaćina im je trenutno obezbedila bodovnu prednost. Iako kapiten lascelles još uvek zbog povrede neće biti u timu, očekuje se da budu spremni Lejeune i Schar.


Tradicija je na strani gostiju koji imaju 69 pobeda u 156 prvenstvenih susreta. Pored toga u 12 poslednjih međusobnih susreta nisu pretrpeli nijedan poraz i šta više polovinu su pobedili.
Ako poglededamo golove, pa nijedan tim se ne može pohvaliti jer Newcastle je do sada dao manje od gola po utakmici a Aston Villa je nešto bolja sa 17 golova u 12 susreta.
Dakle domaćinima neophodna pobeda iako je tradicija na strani gostiju i još ih čeka strašan raspored (u sledeća tri kola gostovanja Manchesteru, Chelsea a dočekuju Leicester). Gosti nešto lakši raspored, ali sa nova tri boda došli bi u samu sredinu tabele.
Verujem da će biti utakmica sa više golova odnosno da je kvota za GG3+ od 2.10 sasvim solidna.
No title

Sve što napišem na Forumu, je napisano iz dobrih namera.

Ako mislite da nije tako, imate pravo da se ljutite i pokažete kako treba.

Ako mislite da znate bolje, pokažite to svojim postovima, ja cu biti presrecan.


 


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13