Welcome to mojtip. Please login or sign up.

11 Okt, 2026, 17:50

Login with username, password and session length

Družimo se...

Administrator:
2024-12-22, 11:38:16
Fulham - Southampton GG @ 1,75
Administrator:
2024-12-21, 12:29:08
Leeds - Oxford ug2P2+ @ 1.80
Administrator:
2024-12-08, 11:32:54
WBA - Sheffield United X@ 3.10
Administrator:
2024-12-07, 13:21:08
Cristal Palace - Manchester City 3+ @ 1.65
Administrator:
2023-09-24, 19:20:51
Pozdrav

51 gostiju, 0 korisnika

Pauza zbog nezainteresovanosti

Započeo kalimero1X2, 06 Okt, 2026, 23:44

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

kalimero1X2

Vrlo mali broj registrovanih i neregistrovanih članova na dnevnom nivou, razlog su što sam odlučio da od sutra pravim pauzu u predlaganju utakmica i tipova. Kada primetim da je na Forumu prisutno bar 100 i više korisnika, ja ću nastaviti sa predlozima.

U toku pauze vršiću testiranje nove excel tabele, a utakmice za testiranje postaviću "minut" pre početka.

kalimero1X2

Danas postavljam predloge za testiranje, jer je na forumu u toku noći i jutros bilo više od 100 korisnika (mahom gostiju).

Za ovo testiranje još uvek traje rad na novoj excel tabeli, kako bi se dobili najbolji rezultati.

Napominjem, da svako korišćenje ovih tipova ide na vašu ličnu odgovornost.

Administrator

I kad je teško, nije teško biti fin!   ;)

kalimero1X2

kalimero1X2

Noćas je poseta bila +100, ali tokom celog dana je ispod toga. Unatoč tome, nastavljam sa predlozima, ali sam odlučio da, i pored malobrojnosti korisnika, postavljam predloge, na kojima će se moći videti samo nazivi ekipa, dok će tipovi biti skriveni i moći će ih videti samo registrovani članovi Foruma (za goste će biti skriveni).
Znači, bez obzira koliko vas bude prisutno na Forumu, ja ću postavljati predloge, koji će, dok se utakmica ne završi, biti dostupni (vidljivi) samo korisnicima koji su odlučili da se registruju.

kalimero1X2

Tokom dana sve se vrti oko +/- 50% potrebnih korisnika

kalimero1X2

Kao da je moj post bio injekcija za vas i poseta ode na +100 i odmah vam poklanjam tipove, iako traje testiranje.

Brz odgovor

Ime:
Imejl:
Potvrda:
Molimo ostavite ovo polje prazno:
Ukucajte slova prikazana na slici
Slušajte slova / Zatraži drugu sliku

Ukucajte slova prikazana na slici:
Napiši ćirično slovo Ć:
Prečice: pritisnite ALT+S da biste poslali ovu poruku ili ALT+P za pregled