Vesti:

Predlog Foruma: 30.09. Aston Villa - Brighton mojtip: 3+ @ 1,42 ==> 6:1

Glavni meni
Welcome to mojtip. Please login or sign up.

12 Sep, 2024, 13:46

Login with username, password and session length

Družimo se...

Administrator:
2023-09-24, 19:20:51
Pozdrav

Aktuelne teme

članova
Stats
  • Ukupno poruka: 3,014
  • Ukupno tema: 1,178
  • Online today: 1
  • Online ever: 171
  • (11 Jun, 2024, 13:10 )
Prisutni korisnici
Users: 0
Guests: 3
Total: 3

26.09.2023. Juventus - Leće

Započeo Administrator, 25 Sep, 2023, 18:30

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Administrator

26.09.2023. u 20:45
JUVENTUS - LECCE

Protivnik kojeg je Juventus samo mogao poželeti u ovom trenutku. Posle utakmice sa uvek nezgodnim Sassuoolom i porazom od 4:2, stara dama dočekuje Lecce od kojeg nisu izgubili još od sezone 2011/12. Istina od tada su odigrali samo šest prvenstvenih mečeva. Ipak u 28 međusobnih susreta, Juventus je slavio u 17 utakmica a samo su tri puta izgubili.

Sa druge strane Lecce je ovu sezonu započeo više nego dobro. Na svom terenu je ostvario tri pobede a na gostovanjima Fiorentini i Monzi su iščupali po bod. Verujem da se malo ko nadao ovako dobrom stratu u prvih pet kola.

Stara dama će se sigurno dobro pomučiti pa je čak i pitanje da li može već u prvih 45 minuta doći u prednost. Ipak zaostatak koji već sada imaju za vodećima je značajan i verujem da će u ovom susretu doći do sva tri boda ako je kvota veoma škakljiva

mojtip: 1 @ 1,58
I kad je teško, nije teško biti fin!   ;)

Administrator

Citat: Administrator poslato 25 Sep, 2023, 18:30 26.09.2023. u 20:45
JUVENTUS - LECCE

Protivnik kojeg je Juventus samo mogao poželeti u ovom trenutku. Posle utakmice sa uvek nezgodnim Sassuoolom i porazom od 4:2, stara dama dočekuje Lecce od kojeg nisu izgubili još od sezone 2011/12. Istina od tada su odigrali samo šest prvenstvenih mečeva. Ipak u 28 međusobnih susreta, Juventus je slavio u 17 utakmica a samo su tri puta izgubili.

Sa druge strane Lecce je ovu sezonu započeo više nego dobro. Na svom terenu je ostvario tri pobede a na gostovanjima Fiorentini i Monzi su iščupali po bod. Verujem da se malo ko nadao ovako dobrom stratu u prvih pet kola.

Stara dama će se sigurno dobro pomučiti pa je čak i pitanje da li može već u prvih 45 minuta doći u prednost. Ipak zaostatak koji već sada imaju za vodećima je značajan i verujem da će u ovom susretu doći do sva tri boda ako je kvota veoma škakljiva

mojtip: 1 @ 1,58

:)
I kad je teško, nije teško biti fin!   ;)